TUIJAN LOOK

Tervehdys lukijani!

Ajattelin tehdä tällä erää blogin omasta tyylistäni.

PUKEUTUMISTYYLI: SUOSIN KOTIMAISTA!
Olen ollut jo pitkään ihastunut suomalaisen ex-missin Janina Fryn suunnittelemiin vaatteisiin ja varsinkin sen mekkomallistoon. Se soveltuu hyvin myös meille muodokkaille ja aikuisille naisille. Viime talvimalliston lempimekkoni on suora musta polvenpäälle ulottuva mekko, jossa vyötäröä korostaa kultainen ohut ketjuvyö. Arkeen sopii kuviollinen, luumunvärinen mekko samanvärisen nahkajakkuni kanssa. Käytän varsinkin kylmällä säällä mekon alla usein ohuita mustia legginsejä sekä jalassa korkokenkiä. Minulla on myös Janinan suunnittelema kaunis musta juhlamekko. Sen toisella sivustalla on kaunis hopeaterein reunustettu röyhelö.

ARKILOOK
Käytän arkena mustia tai denimsinisiä farkkuja villatakin tai nahkajakun kanssa. Ennen suosin mustia bleisereitä mutta nykyään ne roikkuvat lähinnä vaatepussissa. Kotona ollessani pidän mukavia ja rentoja oloasuja, esim. iso t-paita ja legginsit ovat suosikkini tai trikoo maximekko. Haluan olla ilman kiristäviä vaatteita, meikittä ja hiukset ylhäällä nutturalla tai letillä. Kotona en ikinä käytä meikkiä. On hyvin tärkeää antaa ihon hengittää ja levätä. Kotona saa ja pitää olla luonnollinen! 🙂
Pidän tekoturkiksista talvisin, koska ne ovat niin lämpimiä. Minulla on aito hopeakettuturkis 90-luvulta ja kaksi mustaa tekoturkkia, mutta en pidä oikeita turkiksia koskaan (tuonkin aidon sain lahjaksi ex-mieheltä). Minulla on periaatesyyni. Pidän eläinkuoseista vaatteissa. Yleensä käytän villakangastakkeja talvisin ja syksyllä, joita minulla on muutamia. On merimiestyylistä lyhyttä sailor takkia, puolipitkää villakangastakkia ja täysi pitkä Mastercoatin todella naisellinen, leveähelmainen talvitakki. Keväisin pidän trenssejä ja lyhyitä nahkajakkuja. Ulkoiluvaatteet ovat sitten ihan erikseen.

KESÄLOOK
Jos on lämmin kesä, pidän mielelläni naisellisiä, pitkiä hameitä tai mekkoja. Ostin vähän aikaa sitten tummansinisen DESIGUAL -merkkisen pitkän kesämekon. Sen alareunassa on ihania kukkakuvioita. Suojaan ihoani auringolta. En ota koskaan aurinkoa.

PIDÄN GUESS – TUOTTEISTA
Jostain syystä pidän Guess -merkin laukuista ja kengistä. Minulla on pari Guess:in laukkua. Kauneimmat kenkäni ovat Guess:in. Olen pitänyt niitä vain kerran ja se oli Bottalla, viime eduskuntavaalitilaisuudessa. Ostin ne varta vasten vaalitilaisuutta varten. Onneksi otin varmuuden vuoksi mukaani matalat kengät, sillä uudet kengät alkoivat hangata jalkojani pahasti rakkuloille. Ikinä ei kannata laittaa ihan uusia ja käyttämättömiä kenkiä tuollaisiin tilaisuuksiin, joissa pitää seistä paljon jalkojen päällä. Lisäksi minulla on paljon tavan laukkuja & kenkiä ym. Suosin korkokenkiä, vaikka olen pitkä.
Olen myös koruhullu kenkähulluuden lisäksi, joten minulla on paljon erilaisia muotikoruja sekä kenkiä. Arvokoruja en juurikaan käytä, koska olen hukannut niitä elämäni aikana niin paljon. Hiuksia kammatessa korvakorutkin tuppaavat aina tarttumaan harjaan ja lentävät harjatessa ties minne.

NELJÄ ERI VUODEN AIKAA
Suomen ilmasto, kun käsittää neljä eri vuodenaikaa niin sitä tarvitsee monenlaisia vaatteita. Vaatehankinnat voivat käydä kukkaron päälle, mutta itse kyllä olen sellainen ”tarjousten” kyttääjä, että harvoin maksan mistään tuotteesta täyttä hintaa. Minusta se on vain rahan haaskaamista ja osaksi tyhmyyttäkin. Ostan yleensä ajattomia tuotteita, jotka ovat aina ajanhermolla. Harvoin ostan nk. huippumuotia, koska huippumuoti vaihtuu jo muutamassa kuukaudessa.
Pukeutuminen, kampaus sekä meikkityyli eli oma tyylisihän juuri kertoo, millaisena haluat itsesi muiden Sinut heidän silmissään näkevän ja kokevan.
Toivotan Sinulle hyvää viikon jatkoa, terveyttä sekä hyvää mieltä. Pidähän itsestäsi huolta!

Haliterkuin <3
tuija