KUINKA PIDÄN KILONI KURISSA?

Talvinen Terveiseni Savosta!

Tänään oli todella upean aurinkoinen talvinen sää. Vietin jonkin aikaa ulkoillessani Puijonmäellä, siellä missä sijaitsee mm. kuuluisa Kuopion Puijontorni sekä hyppyrimäet. Tämä talvi on antanut mahdollisuuden harrastaa monia erilaisia talviaktiviteetteja Savossa. Täällä lunta ja pakkasta riittää tälläkin hetkellä. Tervetuloa!

Minulla on kirjoitus aiheesta; Kuinka pidän kiloni kurissa? Kirjoitus on luettavissa: terveydenasialla.com -sivustolta. Kerron omia vinkkejäni pitää paino hallinnassa. Se, vaikka saisimmekin painoa pois, niin painon ylläpitäminen samana, ilman, että lihot takaisin entiseen, on jo vaikeampaa. Tärkeintä on ruokarytmi, oikea terveellinen ja monipuolinen ruokavalio. Ruoka vaikuttaa painoomme 80%:sti ja liikunta vaikuttaa painoomme vain noin 20%:sti. Oliko yllätys? Joten on hyvin tärkeää, mitä suustasi laitat alas ja milloin.

Linkki kirjoitukseeni:

Tuija laihdutti yli 20 kiloa: Näillä kikoilla pidän ylipainon poissa

Muista siis syödä oikein ja säännöllisesti! Liiku muutaman kerran viikossa, se pitää myös masennuksen loitolla ja mielesi virkeämpänä!

Haliterkuin:

tuija <3