EXCLUSIVE HAASTATTELU: Miss Kuopio Eveliina Rajala

Kaunis ja aurinkoinen Eveliina Rajala on hallitseva Miss Kuopio, malli, kosmetologi ja liikuntatieteiden maisteri. Hän suostui paljastamaan lukijoilleni kauneutensa salaisuudet ja sen hoitoon tarvittavat hoidot sekä tuotteet. Hän myös kertoo ruokavaliostaan sekä kuinka hän pitää itsensä terveenä ja hoikkana.

Kysymykseni:

1) Mitä kuuluu päivittäiseen kauneudenhoitoosi, sinullahan on erittäin hyvä ja kaunis iho, onko jotain erityistä, jolla saat ihosi voimaan noin hyvin?
Eveliina: Minulla on päivittäin säännölliset kauneudenhoito rutiinit iholleni, puhdistan, kuorin ja rasvaan tehokkailla ammattituotteilla. Suosin paljon vitamiini tehoseerumeita ja boostereita sekä virkistäviä ja energisivoivia kasvonaamioita.
Tämän lisäksi kasvisruoka, päivittäinen lenkkeily ulkoilmassa ja aamuisin lasillinen vettä teelusikallisella puhdistamatonta merisuolaa tekevät myös ihmeitä iholle. 😉
2) Mitä tuotteita käytät?
Eveliina: Käytän puhdistukseen puhdistusmaitoa ja kasvovettä ja kuorintatuotteena minulla on hedelmähappopohjainen hellävarainen kirkastava kuorinta. Voiteena minulla on UV- suojan sisältävä kosteuttava päivävoide ja tehokosteuttava yövoide. Voiteiden alle laitan tehokosteus seerumia. Silmänympärysiholla a-vitamiini pitää ilmejuonteet loitolla. Meikin alla käytän primer-tuotteita tekemään ihosta heleän ja meikistö pysyvän.
3) Mitä tuotetta ilman et voisi elää?
Eveliina: Tehoseerumit ja primer -tuotteet.
4) Onko sinulla erityinen ruokavalio?
Eveliina: Kyllä, olen vegaani ja sen lisäksi minulla on gluteeniton ruokavalio keliakian takia. Vältän myös valkoista sokeria ja suosin paljon salaatteja ja tuoreruokaa.
5) Kuuluuko liikunta arkeesi ja jos mitä harrastat?
Eveliina: Kyllä, käyn kolme kertaa viikossa spinning tunneilla, sen lisäksi juoksen ja lenkkeilen ja kävelen lähes päivittäin. Minun neljä koiraani pitävät hyvin lenkkeilymotivaation yllä 😉 Lisäksi toimin tukiperheenä viisi vuotta täyttävälle energiapommille
, jonka vierailujen aikana liikkumista tulee useampi tunti päivään.
6) Kerro vinkkejä tuleville äideille, mistä ammennat jaksamisesi?
Eveliina: minulla ei ole omia lapsia, mutta voimaa arjen haasteisiin ja nykyisin kolmen eri työntekemiseen saan pitkistä juoksulenkeistä, luonnossa liikkumisesta ja rentoutumishetkistä ns. hömppäsarjojen parissa. Ystävät, läheiset ja kaikki ihanat ihmiset ympärilläni antavat minulle voimaa ja iloa arkeen. Kiitos kun olette olemassa. ❤❤


7) Sinun tulevaisuuden haaveet?
Eveliina: Toivon että tulevaisuudessakin saisin nauttia lupsakkaista arkipäivistä rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Toivon, että saan jatkossakin tehdä työtä, josta nautin. Haaveilen myös, että oppisin soittamaan kitaraa niin hyvin, että voisin soitollani ilahduttaa läheisiäni. Matkustella haluaisin myös paljon, on niin paljon kauniita paikkoja maailmassa näkemättä. ❤❤

Oma lopputoivotus lukijoille:
Usko unelmiisi rohkeasti ja siihen, että elämä kantaa. Etsi jokapäivään pieni ilon aihe ja pidä sydämesi avoimena ja anna elämän yllättää sinut positiivisesti 💖💖
halaus teille kaikille ja mahtavaa kevään jatkoa!

Eveliina Rajala

ps. Kiitän Eveliina Rajalaa haastattelusta, toivotan jaksamista ja menestystä! <3