EXCLUSIVE -haastattelussa: Julkisuudesta tunnettu kaunotar Marianne Kallio

Tv- ja mediapersoona, juontaja & blogisti Marianne Kallio

Hän on lisäksi pienen lapsen äiti, hoiva-alan ammattilaiseksi kouluttautuva älykäs ja ahkera nuori nainen. Kaiken kiireidensä keskellä hän suostui antamaan minulle haastattelun koskien hänen jokapäiväistä kauneudenhoitoaan.


Valokuvassa: Marianne Kallio
Kysymykseni:
1) Mitä kuuluu päivittäiseen kauneudenhoitoosi, sinullahan on erittäin hyvä ja kaunis iho, onko jotain erityistä, jolla saat ihosi voimaan noin hyvin?
Marianne: Itselläni on atooppinen iho ja varsinkin talvisin ja kovina pakkasina iho kuivuu herkästi. Kuorin ihoani säännöllisesti, pesen huolellisesti meikin pois ja käytän kasvovettä.
2) Mitä tuotteita käytät?
Marianne: Tarvittaessa käytän hoitavia rasvoja kasvoilleni. Vältän öljypohjaisia tuotteita. Käytän myös silmänympärysvoidetta ja ennen meikkiä laitettavia voiteita, tosin tämä riippuu ihoni kunnosta päivittäin 😊 käytän iholleni soveltuvia tuotteita ja meikkejä. Osa niistä on apteekista ostettuja.
3) Mitä tuotetta ilman et voisi elää?
En voisi elää ilman kasvokuorintaa. Sillä se raikastaa ja hoitaa ihoa.
4) Onko sinulla erityinen ruokavalio?
Ruokavalioni riippuu paljon päivästä. Yritän syödä mahdollisimman terveellisesti, mutta herkuttelen myös. Ruokarytmi on tärkeä ja siten jaksaa ja saa hyvin pidettyä energiatasoa yllä.
5) Kuuluuko liikunta arkeesi ja jos mitä harrastat? Tiedän, että olet hyvin kiireinen äiti, kun vielä lisäksi opiskelet.
Liikun ainoastaan tällä hetkellä hyötyliikuntaa. Liikun päivittäin paljon muun muassa koulun, arkiaskareiden ja lapsen kanssa.
6) Kerro vinkkejä tuleville äideille, mistä ammennat jaksamisesi?
Elämässä on vain pakko jaksaa eteenpäin. En ole luovuttajatyyppiä. Läheisiltä ja hetken omaa aikaa, auttaa jaksamaan ja menemään eteenpäin. Pienistä hetkistä kannattaa nauttia. Lisänä opiskeluni alaan, joka on yksi intohimoistani. Mutta suurin voimavara on oma lapsi, hänen naurunsa ja hymynsä on voimaannuttava.
7) Sinun tulevaisuuden haaveet?
Haaveeni tulevaisuudessa on työskennellä sairaanhoitajana, josta mahdollisesti erikoistuisin vielä.

Ihanaa alkavaa vuotta kaikille!
Marianne Kallio
ps. Kiitän Mariannea haastattelusta, toivotan jaksamista ja menestystä opinnoissa!